Entertainment

50 cent flink onder vuur na promoten show in overlijdensbericht

08 september 2021 05:19 Aangepast: 08 september 2021 07:19

50 Cent (46) heeft een tweet over het overlijden van Michael K. Williams verwijderd nadat hij een lading kritiek over zich heen had gekregen. In het bericht promootte de rapper en acteur niet alleen zijn nieuwe televisieserie maar ook zijn cognacmerk.

"50 Cent laat al jaren zien wij hij daadwerkelijk is"

Williams overleed vermoedelijk aan een overdosis. 50 Cent schreef in zijn tweet: 'Als je Raising Kanan nog niet hebt gezien, doe dat dan. Fentanyl is geen grap.' Raising Kanan is een nieuwe serie die de acteur produceert, een prequel van zijn hitshow Power. Aan het bericht voegde de rapper ook nog 'R.I.P micheal k williams' toe, waarmee hij de naam van de overleden The Wire-acteur verkeerd spelde en gebruikte hij de naam van zijn eigen drankmerk als hashtag.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

50 Cent geeft stem en steun aan Donald Trump

Veel volgers maakten hun misprijzen over de tweet duidelijk. '50 Cent laat al jaren zien wij hij daadwerkelijk is. Ik snap echt niet waarom jullie zijn projecten nog steunen maar dat is een losse discussie', schreef de één, terwijl een ander nog harder reageerde; 'Ik begin te begrijpen waarom 50 Cent al negen keer is neergeschoten.'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore