Entertainment

Van déze BN'er kreeg Angela de Jong vroeger rode oortjes

07 september 2021 11:12
Beeld © ANP

Als tv-recensent schrijft Angela de Jong (45) vaker over ánderen dan dat het over haar gaat. Maar in de nieuwe 'Veronica Superguide' gaat het voor de verandering eens even volledig over Angela en haar privéleven. Zo onthult ze op welke BN'er ze vroeger stapelgek was.

"Toen die eraf ging, was het wel gedaan met de liefde"

De ultieme crush van Angela de Jong was vroeger toch echt radio-dj Gijs Staverman. "Mét paardenstaart. Toen die eraf ging, was het wel gedaan met de liefde." Verder was Angela ook altijd onder de indruk van Don Johnson in Miami Vice. "Of Arnie in Goede Tijden, Slechte Tijden."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Angela de Jong had geen trek in deelname Expeditie Robinson

Verder praat Angela openhartig over die keer dat ze tijdens de seks met haar man betrapt werd door een kamermeisje. "Ik was met mijn man een weekendje naar Texel. Dat was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer eens met z’n tweeën weg waren. Maar dat werd ons blijkbaar niet helemaal gegund door die schoonmaakster." 

En van de sauna hoeft de tv-recensent ook niks te weten. "Niet dat ik zo preuts ben, maar sommige dingen hoeven Jan en alleman gewoon niet te zien."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Angela de Jong: 'Ik ben er niet om bevriend te raken met BN’ers'

Angela is regelmatig in het nieuws vanwege haar scherpe columns. Eén van haar 'slachtoffers' is André Hazes. Toch snapt hij wel waarom Angela pittige woorden over hem schrijft. In de video hieronder reageert hij daarop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore