Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj en Jessie Jazz geëmigreerd naar Ibiza: 'Wij zijn thuis'

Beeld © ANP

Kaj Gorgels (30) en Jessie Jazz Vuijk (26) zijn eindelijk 'thuis' nu ze geëmigreerd zijn naar Ibiza. Het stel pakte gisteren hun koffers en is vannacht aangekomen op het Spaanse eiland.

"Ik ben gewoon zo dankbaar"

Via haar Instagram Stories deelt Jessie hoe zij en haar liefje Kaj in de auto stappen onderweg naar het vliegveld, waarna ze naar Ibiza vliegen. 'It's time, we gaan naar Ibiza!' schrijft ze. Vervolgens richt ze zich tot Kaj: 'Liefste schatje, tijd voor een nieuw avontuur. Jij en ik.'

Kaj
lees ook:
Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Ook de beelden van hun eerste stappen in hun nieuwe huis staan online. Als ze in de avond aankomen, luidt het stel hun emigratie direct in met een gezellig etentje aan een prachtig gedekte tafel. 'En nu kan ik pas echt zeggen: ik ben thuis, wij zijn thuis', aldus Jessie. 

Na een korte nacht houdt Jessie haar volgers nog op de hoogte van hoe het haar precies vergaat. De verhuizing heeft er flink in gehakt bij de voormalig Miss Nederland. "Er valt echt zo'n last van m'n schouders. Ik kan niet meer. Ik ben gewoon zo dankbaar, maar aankomende tijd ga ik echt bijtanken."

Kaj
lees ook:
Kaj Gorgels herstelt van 'traumatische' operatie

In de video hieronder vertelt Kaj meer over de Spaanse villa die hij en Jessie Jazz op de kop hebben getikt.

Kaj Gorgels en Jessie Jazz tikken Spaanse villa op de kop

01:00