Entertainment

Verhuizing in Chateau Meiland blijkt totale ravage

06 september 2021 21:32
Beeld © SBS6 / Talpa

Een verhuizing en de familie Meiland, het lijkt inmiddels bij elkaar te horen. We zagen ze ooit náar het Chateau in Frankrijk gaan, daarvan weer naar de Achterhoek. Inmiddels zijn ze al woonachtig in een huis in Noordwijk, maar ook nu gaan ze weer verhuizen. Maar goed, de kijker kan in 'Chateau Meiland' genieten van de verhuizing vanuit hun nostalgische boerderij naar hun hypermoderne villa in Noordwijk.

"Ik kan niet meer tillen"

In de uitzending van maandag kunnen we zien hoe de familie al hun spullen in een vrachtwagen in moet laden. De kijkers kunnen alvast weer smullen, want de familie Meiland in combinatie met een verhuiswagen is een recept voor gegarandeerde lol. Hoewel het voor de kijkers thuis misschien de ene lachbui na de andere is, is dat voor de familie Meiland alles behalve het geval.

Na veel gevloek en gestuntel is Martien het helemaal zat. "Ik kan niet meer tillen, ik kan alleen nog maar rollen", zegt hij volledig uitgeteld. Ook dochter Maxime, die aanvankelijk nog wel vertrouwen had in een soepele verhuizing, krijgt er gedurende de aflevering een hard hoofd in. "Ik ben totaal het overzicht kwijt. Ik dacht eerst wel dat het goed zou komen, maar nu weet ik het niet meer."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Au revoir: Meilandjes gaan na paar maanden wéér verhuizen

Uiteindelijk arriveren Martien en Erica in de uitzending van maandag tóch heelhuids in Noordwijk. Eenmaal daar aangekomen zeggen de twee dat het toch allemaal wel meevalt. Gelukkig maar.

Hoewel we in Chateau Meiland zien hoe de Meilandjes naar Noordwijk verhuizen, zijn ze inmiddels alweer toe aan een vólgende verhuizing. In de video hieronder legt Erica uit waarom zij en Martien een nieuw stulpje zoeken. Overigens zouden de Meilandjes interesse hebben in dit huis.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dít is de nieuwe miljoenenvilla van Martien en Erica Meiland

Chateau Meiland zie je iedere maandag en donderdag om 20:30 uur op SBS6.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore