Entertainment

Vriendin van Cristiano Ronaldo krijgt haar eigen Netflix-documentaire

06 september 2021 16:38 Aangepast: 06 september 2021 16:40
Beeld © Getty Images

Het leven van Georgina Rodriguez (27) leest als een sprookje. Ze ging van een slecht betaalde winkelmedewerkster naar de vrouw van Cristiano Ronaldo (36), één van de bekendste en rijkste voetballers van de wereld. Haar bijzondere verhaal deelt ze maar al te graag met de wereld, zo blijkt: binnenkort is ze namelijk te zien in haar eigen Netflix-documentaire ‘I Am Georgina’.

"Ik ben 27 en vijf jaar geleden is mijn leven compleet veranderd"

In de documentaire kunnen we zien hoe de Spaanse Georgina begon als een au-pair in Bristol en uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt met Cristiano Ronaldo. De twee zijn inmiddels vier jaar samen en hebben ook een driejarig dochtertje genaamd Alana Martina. "Georgina is erg eerlijk en erkent dat haar leven van niks naar plotseling alles is gegaan", zo vertelt de regisseur van de documentaire, Alvaro Diaz. Volgens hem laat de documentaire ook haar ambitieuze kant zien. "Ze was een normale jonge vrouw wiens leven op een dag drastisch veranderde. Ze verliet haar baan en kruiste het pad met de liefde van haar leven. Wie heeft daar niet van gedroomd?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cristiano Ronaldo test positief op corona

Georgina heeft geen gemakkelijk leven gehad. Ze groeide op in Spanje en haar moeder kwam in 2011 om het leven door een auto-ongeluk. Haar vader Jorge, een ex-voetballer, bracht tien jaar in de gevangenis door voor drugssmokkel en overleed in 2019 op 71-jarige leeftijd. Op slechts 17-jarige leeftijd vertrok Georgina naar Bristol in het Verenigd Koninkrijk, waar ze aan de slag ging als een nanny. In 2015 besloot ze terug te gaan naar Spanje, waar ze een baantje kreeg in een Gucci-winkel. Precies hier kwam ze de liefde van haar leven tegen, die op dat moment voor Real Madrid speelde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cristiano Ronaldo trotse eigenaar van duurste Rolex ooit gemaakt

Hoewel Cristiano ook te zien zal zijn in de documentaire, draait deze toch vooral om Georgina. "Je krijgt toegang tot Georgina’s leven als moeder, partner en zakenvrouw." Zo kunnen we zien hoe Georgina aan boord gaat van Cristiano’s vliegtuig, sieraden koopt en speelt met kun kinderen. "Ik ben 27 en vijf jaar geleden is mijn leven compleet veranderd. De dag dat ik Cristiano tegenkwam was op een donderdag in de zomer. Terwijl ik de winkel verliet kwam ik een knappe man tegen van bijna 2 meter lang", zo vertelt ze in een clip. "Veel mensen weten mijn naam, maar slechts een paar weten wie ik ben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederlandse Jan Kooijman-lookalike werkt als Cristiano Ronaldo

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore