Ga naar de inhoud
Entertainment

Elise Schaap wil geen fitgirl-life: ‘Het liefst eet ik de hele dag'

Beeld © ANP

Hoe vaak zien we bekende Nederlanders hun gezonde lifestyle delen op social media? Lekker zwetend in de sportschool, of een foto van een volledig verantwoorde salade. Voor Elise Schaap is dat allemaal niet waar zij het geluk uit haalt. Sterker nog, de gevierde actrice en typetjeskoningin van ons land sport het liefst zo min mogelijk. Dat vertelt ze in de nieuwe 'LINDA.LOVES'.

"Zout én vet: heerlijk"

Waar Elise 'ultiem gelukkig' van wordt, is geen schaaltje met groene blaadjes sla. Nee, zij heeft liever een goed stuk smeuïge belegen kaas. "Zout én vet: heerlijk." Gelukkig voor de fans van Elise is het niet zo dat ze alles kan eten en er niks van merkt. "Het liefst eet ik de hele dag en aanleg zit in de familie, dus ik moet wel opletten."

Elise
lees ook:
Elise Schaap 'letterlijk en figuurlijk' naakt in nieuwe speelfilm: 'Heel spannend'

Ook sporten doet Elise bij voorkeur liever niet. "Alles waarvan je gaat hijgen als een gnoe en een hartslag boven de 120 krijgt, is niet aan mij besteed", vertelt ze. Hoe komt ze dan aan haar bewegingsuren? Wandelen. Dát vindt ze wel leuk en houdt ze met gemak twee uur vol. "Lekker in m'n eentje door de duinen of het bos."

In een nieuwe speelfilm gaat Elise letterlijk en figuurlijk naakt. Iets dat ze heel spannend vindt. In de video hieronder vertelt de actrice er meer over.

Elise Schaap 'letterlijk en figuurlijk' naakt in nieuwe speelfilm: 'Heel spannend'

02:37
Elise
lees ook:
Elise Schaap is 'heel trots' op Undercover-film Ferry

De nieuwste LINDA.LOVES ligt vanaf dinsdag 7 september in de winkel.