Ga naar de inhoud
Entertainment

Nelly wint meteen groot geldbedrag in nieuw seizoen Miljoenenjacht

Beeld © SBS

De aftrap van het 38ste seizoen 'Miljoenenjacht' is meteen een bijzondere. Kandidaat Nelly uit Zwijndrecht weet -ondanks dat ze van de grote geldbedragen de meesten wegspeelt - tóch met een flinke klapper naar huis te gaan.

"Als het écht een klapper wordt, zou ik het fijn vinden om de kinderen te helpen aan een huis"

Nadat Nelly net op tijd weet te stoppen tijdens het spannende kofferspel ziet ze haar banksaldo met maar liefst 433.000 euro groeien. Dat is namelijk het waanzinnige bedrag dat ze op zondagavond verdient als zij als eerste kandidaat naast Linda de Mol aan het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht mag beginnen. 

Twintig
Lees ook:
Twintig jaar Miljoenenjacht kan Linda de Mol amper bevatten

Het geldbedrag komt in ieder geval goed terecht. Nelly heeft nog een paar dromen, zoals haar eigen vakantiehuis in Zeeland. "Als het écht een klapper wordt, zou ik het fijn vinden om de kinderen te helpen aan een huis", droomt ze hardop als Linda vraagt wat Nelly doet als ze een mooi bedrag wint. 

Met koffer nummer 23 als haar gelukskoffer - de datum van haar trouwdag, ze is 31 jaar samen met haar partner - begint Nelly hoopvol aan het spel. Ondanks dat de grote bedragen er uiteindelijk uitvliegen, laat ze zich niet verblinden door de vijf miljoen euro die zich nog ergens in één van de weinige koffers bevindt: ze gaat de deal van ruim vier ton aan, waardoor haar huizendroom kan uitkomen. "Onwerkelijk", aldus Nelly.

Oud
Lees ook:
Oud Big Brother-presentatrice valt in de prijzen in Miljoenenjacht

Al 34 seizoenen reist Winston Gerschtanowitz stad en land af met zijn gouden koffer. Van alle afleveringen is hem ééntje in het bijzonder bijgebleven:

Eerste aflevering Miljoenenjacht is Winston altijd bijgebleven

02:05

Miljoenenjacht is op zondag om 20.00 uur te zien bij SBS6.