Entertainment

Jos Verstappen per helikopter afgevoerd naar ziekenhuis na winst Max

06 september 2021 10:55 Aangepast: 06 september 2021 12:03
Beeld © ANP

De dag die voor Max Verstappen (23) zo goed begon, eindigt in mineur. Terwijl hij op zondag de winst in de Grand Prix van Nederland in de wacht sleept, wordt zijn vader uit voorzorg per helikopter naar het ziekenhuis in Roermond afgevoerd. Dat meldt 'De Telegraaf'.

"Het komt goed"

Het is een dag die de geschiedenisboeken ingaat: de Formule 1 is voor het eerst sinds decennia terug in Nederland en niemand minder dan Neerlands trots Max Verstappen voert de ranglijst aan. Toch maakt het geluk om de winst van zijn zoon snel plaats voor pijn als Jos met steken in zijn buik naar het ziekenhuis wordt gebracht. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jos Verstappen voor vierde keer vader geworden

Het is niet zijn galblaas en het zijn ook geen nierstenen. De voormalig coureur laat weten dat hij ontstoken darmen heeft en is met antibiotica naar huis gestuurd. Het gaat inmiddels goed, zo laat hij aan RTL Boulevard weten. "Ik voel me nog niet helemaal top, maar het komt goed want het is niks verontrustends.  Ik ga het even rustig aandoen."

De race van Max is uiteindelijk niet spannend, maar wél overtuigend als hij voor eigen publiek wint. Onze eigen Fatima Moreira de Melo doet verslag tijdens het evenement:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koninklijk gezin bezoekt Max Verstappen in Zandvoort

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore