Entertainment

Davina Michelle dankt Dutch GP voor optreden

06 september 2021 01:25 Aangepast: 06 september 2021 08:22
Beeld © ANP

Niet alleen voor Max Verstappen (23) was het een droomdag op het circuit van Zandvoort, ook Davina Michelle (25) loopt op wolkjes nadat ze twee keer het Wilhelmus mocht vertolken tijdens de Dutch GP. De zangeres zong het volkslied voorafgaand aan de race en nogmaals toen Max als eerste wist te finishen.

"Heel veel dank aan de Dutch GP om mij de eer te geven het volkslied te mogen zingen"

'Gefeliciteerd Max! Je hebt ons Nederlanders zo trots gemaakt! Heel veel dank aan de Dutch GP om mij de eer te geven het volkslied te mogen zingen. En ook veel dank aan de legende Armin van Buuren die mijn nummer 'Beat Me' remixte en met me optrad. Aanstaande vrijdag brengen we samen een single uit, dus houdt die dag in de gaten', aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Davina Michelle opent Grand Prix met volkslied

Het optreden van de 25-jarige Rotterdamse kon op veel positieve kritiek rekenen, omdat ze het Wilhelmus op geheel eigen wijze zong. 'Kippenvel, tranen in m'n ogen, alles... jeetje wat heeft ze dat perfect gedaan', schrijft een volger op Twitter. Een ander zegt: 'Wow, just wow. Kunnen we Davina Michelle niet altijd en overal het volkslied laten zingen? Deze vrouw is geweldig, bijna net zo geweldig als Max.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Davina Michelle zingt alleen op F1 als andere acts geld krijgen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore