Entertainment

Amerikaanse zangeres maakt grote indruk op The Voice Senior-coaches

03 september 2021 22:00 Aangepast: 04 september 2021 13:07
Donna Lynton Beeld © The Voice Senior 03-09-2021

Bij het grote publiek is ze misschien minder bekend, toch draait ze al heel wat jaren mee. We hebben het over de Amerikaanse Donna Lynton (70). Ze was voor haar auditie helemaal overgevlogen uit Amerika. Vanavond wil ze Nederland in ‘The Voice Senior’ nog een keer laten zien wat ze allemaal in huis heeft. Zullen de coaches omdraaien?

‘’Als jonge jongen ging ik al naar je optredens toe’’

Met het nummer ’Diamons Are Forever’, wist ze Gerard Joling al snel om te laten draaien. "Donna Lynton, nee!", reageert Gerard Joling enthousiast. Even later volgen Ilse DeLange en Angela Groothuizen. "Ah, Donna!" schreeuwt Angela uit. Uiteindelijk weet ze met haar bijzondere stem de stoelen van alle coaches om te laten draaien. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ilse DeLange over The Voice Senior: 'Altijd weer een feestje'

"Ik heb je gemist!" zegt de flamboyante Donna tegen Gerard na haar auditie. De twee kennen elkaar van vroeger. "Als jonge jongen ging ik al naar je optredens toe", vertelt Gerard. Dit gebruikt de zanger meteen als aanleiding om Donna in zijn team te krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze songfestival-ster maakt haar opwachting in The Voice Senior

Ook Frans Bauer, die als laatste draait, probeert Donna nog voor hem te winnen. "Ik denk wel dat u iemand nodig heeft, die u wel een klein beetje in het gareel kan houden", zegt Frans overtuigend. Helaas tevergeefs, de Amerikaanse kiest uiteindelijk voor Gerard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore