Entertainment

Heeft vriend Britney Spears een trouwring gekocht?

03 september 2021 04:05 Aangepast: 03 september 2021 07:58
Britney Spears en haar vriend Sam Beeld © ANP

Sam Asghari (27) is gespot bij Cartier, waar de vriend van Britney Spears (39) volgens 'TMZ' een aantal diamanten ringen bekeek. Of Sam ook iets heeft gekocht weet 'TMZ', dat donderdag foto's van zijn bezoek aan de winkel in Beverly Hills publiceerde, niet te vertellen.

"Deze schattige eikel heeft me bijgestaan"

De zangeres en de personal trainer zijn zo'n vier jaar bij elkaar. Vorige week prees Britney haar vriend nog op Instagram om al zijn steun in de afgelopen jaren. 'Deze schattige eikel heeft me niet alleen bijgestaan in de zwaarste en de beste jaren van mijn leven, maar hij kan ook nog extreem goed koken', schreef ze bij een foto van de twee. Britney heeft de afgelopen tijd gevochten tegen de curatele waaronder ze in 2009 werd geplaatst, in het bijzonder tegen de functie van haar vader Jamie Spears als toezichthouder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Officier van justitie ziet af van vervolging Britney Spears

Tijdens haar getuigenis in de zaak liet de zangeres weten dat ze in de huidige constructie niet mocht trouwen. "Ik wil kunnen trouwen en een baby kunnen krijgen. Maar ik krijg nu van de curator te horen dat ik dat niet kan doen." Volgens de zangeres mocht zij van haar team niet eens naar de dokter om haar spiraaltje te laten verwijderen. "Want ze willen niet dat ik meer kinderen krijg. Deze curatele schaadt me meer dan dat het me goed doet. Ik verdien het om mijn leven te kunnen leiden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Britney Spears eist 1,5 miljoen euro

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore