Ga naar de inhoud
Entertainment

'Kim Kardashian staat open voor hereniging met Kanye'

Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Ruim zes maanden nadat Kim Kardashian (40) de scheiding aanvroeg van Kanye West (44), lijkt de realityster dat voornemen op een lager pitje te hebben gezet. Volgens een bron zou Kim 'er voor open staan om te werken aan een verzoening', meldt 'E! News'.

"Ook is de liefde tussen hen niet minder geworden"

"Kim zet er geen vaart achter, omdat Kanye en zij momenteel goed met elkaar communiceren. Ook gaat het goed met hun vier kinderen, wat voor hen het belangrijkste is. Ze hebben veel ondernomen als gezin, zonder de kinderen daarbij valse hoop te geven. Het is vooral dat Kim en Kanye weer nader tot elkaar zijn gekomen, iets wat met name voor haar heel belangrijk is omdat Kanye haar vertrouwen heeft beschaamd. Hij heeft er nooit twijfel over laten bestaan haar terug te willen, maar zoiets moet wel van twee kanten komen," aldus de bron.

Komen
Lees ook:
Komen Kim Kardashian en Kanye West nog terug bij elkaar?

Kim verscheen afgelopen week tot ieders verrassing in een bruidsjurk bij Kanye's albumlancering. "Dat wilde ze zelf echt, omdat ze het enorm belangrijk vindt om Kanye te blijven steunen en andersom. Ze heeft groot respect voor hem als creatief persoon, net zoals hij dat voor haar heeft. Daar heeft het nooit aan gelegen. Ook is de liefde tussen hen niet minder geworden, maar er zijn wel behoorlijk wat hordes die genomen moeten worden voordat ze weer echt bij elkaar komen."

Geeft Kim Kardashian Kanye West nog een tweede kans?

03:42