Entertainment

Relatie Angela Groothuizen gaat beter nu man op zichzelf woont

01 september 2021 07:39
Angela Groothuizen Beeld © ANP

De eerste aflevering van 'Tour de Frans' staat in het teken van Angela Groothuizen (61). Onder de bezielende leiding van Frans Bauer (47) brengt het bonte gezelschap een bezoek aan haar ouderlijk huis, haar middelbare school en een nostalgische platenzaak en vertelt Angela open over haar huwelijk.

"We hebben 28 jaar bovenop elkaar geleefd en dingen gaan soms niet zoals je wil dat ze gaan"

Het is geen groot geheim meer dat Angela en haar man niet langer samen onder één dak wonen. Nadat haar man haar vertelt dat hij meer tijd voor zichzelf nodig heeft, betrekt hij hun woning aan de Vinkeveense Plassen en verhuist Angela naar de Amsterdamse grachten. Een keuze waar de ex-Dolly Dot achteraf gezien best content mee is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hartverscheurende post Angela Groothuizen komt binnen bij volgers

"We zien elkaar echt heel veel. We appen veel, spreken elkaar. Hij komt ook regelmatig hier zodat we met het hele gezin zijn." Juist dat laatste is iets waar Angela het meest trots op is: haar gezin. "Dat is de situatie nu. Eigenlijk gaat het nu beter nu hij op zichzelf woont."

Maar het feit dat de twee geen traditioneel huwelijk hebben, maakt dat Angela haar man op sommige momenten erg mist. "Ik mis hem ook af en toe wel. Ik had liever gehad dat hij thuis was. We hebben 28 jaar bovenop elkaar geleefd en dingen gaan soms niet zoals je wil dat ze gaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela Groothuizen twijfelt of relatie standhoudt

Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore