Ga naar de inhoud
Entertainment

Moeder Jennifer Lopez te zien in reclamespot met Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck Beeld © Getty Images

Hoewel Hollywood-sterren Ben Affleck (49) en Jennifer Lopez (52) nog maar net terug bij elkaar zijn, heeft Jennifers moeder Guadalupe (Lupe) Rodríguez haar schoonzoon alweer helemaal in haar armen gesloten. De twee zijn namelijk samen te zien in een reclamespot voor een Amerikaanse app.

Volgens entertainmentwebsite E! online is de commercial hét ultieme bewijs dat Ben en JLo hun families willen samenvoegen. Vanaf ongeveer de eerste minuut is te zien hoe Lupe rondrent in een casino, waar Ben net langsloopt. Ook Nine Perfect Stranger-acteur Melvin Gregg en professioneel basketballer Shaquille O'Neal zijn in de reclame te zien. De hele video bekijk je hieronder. 

Ben
Lees ook:
Ben Affleck viert 49ste verjaardag zonder liefje JLo

Ben en Jennifer zijn sinds een aantal maanden weer samen, nadat ze zich eerder in 2002 met elkaar verloofden. Vanwege de enorme mediadruk die destijds op het stel lag ging het huwelijk niet door en scheidden hun wegen in 2004.

Ditmaal wil Ben er geen gras over laten groeien, want vorige week is hij nog met zijn moeder Chris en zoon Samuel gespot in een winkel van Tiffany's, in Los Angeles. Volgens Page Six had de Hollywood-ster een briefje vast waarop aanwijzingen stonden voor een bepaalde ring, wat zou kunnen wijzen op een toekomstig huwelijksaanzoek. Of dat daadwerkelijk klopt, is nog even afwachten... 

J-Lo
Lees ook:
J-Lo en Ben Affleck gespot in Beverly Hills na liefdestrip

Ben en J-Lo kunnen niet van elkaar afblijven tijdens verjaardagsfeestje

01:45