Ga naar de inhoud
Entertainment

Martien Meiland heeft spijt: 'Villa in Noordwijk is een miskoop'

Beeld © Chateau Meiland 30-08-2021

Weet je nog, die prachtige villa in de Noordwijkse duinen die door de drummer van Kensington helemaal is opgeknapt en waar Martien en Erica Meiland hun intrek nemen? Ja, met die koop blijken de Meilandjes dus helemaal niet zo blij te zijn. Vooral Erica is zuur over de dure aankoop.

"Zij zegt: ik heb helemaal geen zin in Noordwijk. Ik denk: hoezo? Je was er toen weg van"

Een hek plaatsen om de fans buiten de deur te houden en je intrek moeten nemen in een klein appartement met een laminaatvloer, terwijl Martien het riante deel van het huis bewoont: Erica - let wel, net gestopt met roken - ziet de verhuizing naar Noordwijk al niet zitten voordat ze überhaupt de dozen ingepakt heeft.

"Het is heel mooi daarboven waar hij [Martien] komt te wonen. Maar ik kom gewoon in een soort appartementje met laminaatvloer", klaagt Erica. Martien staat helemaal perplex. Of perplext, zoals hij het noemt. "Zij zegt: ik heb helemaal geen zin in Noordwijk. Ik denk: hoezo? Je was er toen weg van."

Mislukte
Lees ook:
Mislukte kledinglijn kostte Maxime Meiland meer dan halve ton

Ook Martien heeft steeds minder zin in de verhuizing van het oosten naar het westen van het land. En dat terwijl daar een weergaloze miljoenenvilla, die volledig in cash is afgetikt, op hem staat te wachten. "Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest. De dozen staan nog in Hengelo, maar eigenlijk denkt ze in haar hoofd al: ik wil dit niet."

Als Maxime vraagt waarom Martien het huis in hemelsnaam heeft gekocht, weet de voormalig kasteelheer daar geen antwoord op te geven. "Laten we nou eerst eens verhuizen en die dozen daar neerknallen. Gelijk alweer... Maar zij is natuurlijk drie dagen geleden gestopt met roken. Dan gaat er in die hersenen iets fout. Dan mist dat een stofje en gaat ze heel vervelend doen. Dan gaat ze overal zout op leggen. Ze is niet te genieten."

'Martien Meiland betaalde weergaloze miljoenenvilla in cash'

04:12
Maxime
Lees ook:
Maxime en Claire genieten ervan dat Martien en Erica weer dichtbij wonen

Chateau Meiland wordt iedere maandag en donderdag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6.