Entertainment

Masked Singer-kijkers krijgen nog een extraatje bij Videoland

30 augustus 2021 14:03 Aangepast: 30 augustus 2021 16:36
Beeld © Videoland

Vanaf 15 oktober gaat 'The Masked Singer' weer van start op RTL 4 en kan het raden weer beginnen. Dit seizoen hebben de makers van het programma nog iets extra's in petto voor de kijkers: 'The Masked Singer: After the Mask' speciaal bij Videoland.

"De kostuums zijn duizelingwekkend"

Volgens presentator Ruben Nicolai wordt het derde seizoen van de populaire zangwedstrijd nog leuker dan de eerste twee. "Dit derde seizoen ontstijgt de vorige twee. De kostuums zijn duizelingwekkend, de kandidaten bijzonder en divers en het niveau heel hoog. Seizoen 3 The Masked Singer: It’s gonna be epic."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Masked Singer in oktober weer terug op de buis

Trouwe panelleden Gerard Joling en Buddy Vedder en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver zullen, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, weer hun uiterste best doen om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen.

Nieuw dit jaar is The Masked Singer: After the Mask, een wekelijks programma bij Videoland waarin de kijker een uniek kijkje achter de schermen krijgt en nog meer te weten komt over het karakter dat zich die aflevering heeft onthuld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Masked Singer zoekt publiek voor nieuw seizoen

Het gloednieuwe seizoen van The Masked Singer, bestaande uit tien afleveringen, zie je vanaf 15 oktober op RTL 4. Direct na de uitzending is The Masked Singer: After the Mask te zien bij Videoland.

Onlangs sprak Aran Bade Loretta Schrijver achter de schermen bij The Masked Singer. De Koffietijd-presentatrice moest eerder dit jaar onder het mes, nadat er bij haar een vroeg stadium van darmkanker was geconstateerd. Ze is inmiddels weer aan het werk, maar Koffietijd is nog 'wel te zwaar' voor Loretta.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore