Entertainment

Spannend: enorme twist op komst in Expeditie Robinson

28 augustus 2021 15:28 Aangepast: 13 september 2021 13:50
Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels Beeld © Tom Cornelissen

Het gloednieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson', dat komende zondag van start gaat bij RTL4, belooft nu al spannend te worden. Zoals we dat eigenlijk wel gewend zijn van het survivalprogramma, zal er een enorme twist gaan gebeuren. Dat laat RTL aan RTL Boulevard weten.

"Het is een totaal andere expeditie is geworden"

Wat er precies gaat gebeuren, is nog niet bekendgemaakt. Maar de twist zal ongetwijfeld voor een hoop opschudding doen zorgen. Afgelopen donderdag vertelde presentatrice Nicolette Kluijver nog dat "het een totaal andere expeditie is geworden". De opnames vonden dit jaar door de coronapandemie namelijk voor het eerst plaats in Kroatië, en de makers wisten dus ook niet zo goed wat ze daar konden verwachten. In de video hieronder vertelt Nicolette er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette Kluijver heeft haar roeping gevonden op Bonaire

Afgelopen weken werd langzaamaan bekendgemaakt welke BN'ers er allemaal te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Daarom hebben we álle kandidaten nog even op een rijtje gezet: Yuki Kempees, Dennis Schouten, Sieneke, Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs.

Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus tweemaal per week te zien bij RTL 4. Elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore