Ga naar de inhoud
Entertainment

Acht voormalig deelnemers krijgen tweede kans in Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Beeld © Tom Cornelissen

In de bloedstollende eerste aflevering van 'Expeditie Robinson' is te zien dat er, zonder medeweten van de achttien expeditieleden, acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten. Na hun eerste deelname hebben ze er altijd van gedroomd om nog één keer te proberen de finale te halen. Die tweede kans krijgen ze nu.

Anouk Maas, Do, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager gaan voor de tweede keer het Expeditie-avontuur aan in Kroatië. In hun eigen expeditie gaan zij de individuele strijd met elkaar aan. Zij weten dat er verderop nóg een wedstrijd plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn, met hoeveel zij zijn en wanneer ze met hen samenkomen. 

Nicolette
Lees ook:
Nicolette droomt van deelname Expeditie: 'Zou ik te gek vinden'
Robbert
Bekijk ook:
Robbert Rodenburg kreeg gouden tip vóór deelname aan Expeditie Robinson

Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van deze oud expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag om 20.00 uur in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers. Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk. Radio-dj Domien Verschuuren zorgt dit jaar voor de voice-over.

Ook
Lees ook:
Ook Eva van de Wijdeven te zien in Expeditie Robinson

Presentatrice Nicolette Kluijver hintte eerder al in RTL Boulevard dat het een 'totaal andere Expeditie' is geworden dan voorgaande jaren.

Nicolette Kluijver: 'Het is een totaal andere Expeditie geworden'

01:07