Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Ewbank in therapie na traumatisch ongeluk dochtertje

Jennifer Ewbank Beeld © Instagram @jenniferewbank

Hoewel haar dochtertje grote sprongen maakt wat betreft haar gezondheid, gaat het met Jennifer Ewbank (34) juist steeds slechter. De zangeres schrijft op Instagram 'iedere seconde van de dag op hoogspanning te staan' sinds haar dochtertje tijdens haar zevende verjaardag tegen haar hoofd werd getrapt door een pony en daarbij een schedelbreuk opliep.

"Hopen dat die scherpste randjes eraf gaan, want Ben schrok meer van mijn reactie dan van het koude water"

'Ik wilde het hier ook vertellen na een aantal echt ontroerende berichten van anderen die hier ook last van hebben. Daarbij voel ik soms een taboe omtrent het stukje kwetsbaar zijn als ouder', schrijft Jennifer. Sinds het ongeluk staan haar 'voelsprieten' constant op alert en dat is 'megavermoeiend', aldus de bezorgde moeder.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Ewbank deelt gezondheidsupdate dochter na schedelbreuk

Inmiddels heeft de angst haar leven zó overgenomen, dat ze onlangs nog tijdens een vlaag van verstandsverbijstering met telefoon en al in het water sprong toen haar zoontje Ben - met bandjes om - in het zwembad sprong. Volgens Jennifer ontstond er op dat moment kortsluiting in haar hoofd, terwijl er niets aan de hand was.

Mede hierom start ze volgende week met EMDR, een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Ze vervolgt: 'Hopen dat die scherpste randjes eraf gaan, want Ben schrok meer van mijn reactie dan van het koude water.'

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Ewbank deelt goed nieuws met volgers over dochter Emily