Entertainment

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen

27 augustus 2021 12:05 Aangepast: 27 augustus 2021 12:08
Babette van Veen en Katja Schuurman Beeld © StukTV

Niemand minder dan Katja Schuurman (46) en Babette van Veen (53) vormen een duo in een nieuwe reeks van 'Jachtseizoen'. Of de twee uit de handen van de mannen van StukTV kunnen blijven, is binnenkort te zien bij SBS6.

In Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns elke aflevering met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden.

De serie is al jarenlang een groot succes op YouTube, maar zal binnenkort voor het eerst op televisie te zien zijn. Naast Katja en Babette vormen ook onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Bram Krikke en Herman den Blijker en Simon Keizer en Britt Dekker een duo. De eerste spannende beelden zijn hieronder te zien. Jachtseizoen zie je vanaf 11 september om 20.30 uur elke zaterdag bij SBS6. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnames Jachtseizoen tijdelijk stilgelegd vanwege lockdown

Overigens hebben Babette en Katja al eens eerder (succesvol) met elkaar samengewerkt. Dat was in de jaren 90, toen de twee in Goede Tijden, Slechte Tijden speelden en samen met Guusje Nederhorst de Nederlandse hitlijsten bestormden met het trio Linda, Roos en Jessica. Met het lied 'Ademnood' scoorden ze zelfs een nummer 1-hit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman 'zingt' megahit Ademnood nog een keertje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore