Entertainment

Eva van de Wijdeven laat acteren even links liggen

26 augustus 2021 14:37 Aangepast: 26 augustus 2021 16:18
Eva van de Wijdeven Beeld © ANP

Eva van de Wijdeven (36) wil niet meer acteren. De actrice is komend seizoen te zien in het RTL-programma 'Expeditie Robinson' en haar deelname daaraan deed haar beseffen dat ze iets anders met haar leven wil gaan doen.

"Voor mij helemaal duidelijk dat ik een andere weg wilde inslaan"

"Ik was er wel al langer mee bezig", zegt de 36-jarige in gesprek met De Telegraaf. "Maar soms heb je iets nodig om een patroon bij jezelf te doorbreken. Dat was Expeditie voor mij. Toen ik terugkwam, was het voor mij helemaal duidelijk dat ik een andere weg wilde inslaan."

Ook Jasmine Sendar is te zien in het nieuwe seizoen:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Eva van de Wijdeven te zien in Expeditie Robinson

De actrice, bekend van onder meer Dunya & Desie en Celblok H, zegde voor haar deelname aan het survivalprogramma al twee films af. "En nu heb ik er pas nog drie afgezegd. Eigenlijk voelt het heel lekker", bekent ze. "Spannend is het natuurlijk wel, maar ik sta er vol achter."

Ook haar 1-jarige zoontje speelt een rol in de beslissing van Eva om te stoppen met acteren. "Ik wilde echt een nieuwe switch maken en zo ook een betere moeder zijn. Voor vertrek maakte ik wel goede afspraken met papa, zodat ik zeker wist dat het thuis goed zat terwijl ik weg was. Achteraf gezien is het zeker de juiste keuze geweest. Toen ik terugkwam, was m’n zoon ook heel blij om me weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eva van de Wijdeven bevallen van een zoontje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore