Entertainment

Boer Jaap uit Boer zoekt Vrouw gaat samenwonen

26 augustus 2021 11:39
Boer Jaap en Helle Beeld © KRO-NCRV/Yvon Jaspers

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat bloemenboer Jaap uit 'Boer zoekt Vrouw' zijn droomvrouw Helle vond. Nu deelt de deelnemer uit 2018 het leuke nieuws dat zij gaan samenwonen.

"We willen samen oud worden"

Jaap vertelt op de site van Boer zoekt Vrouw dat hij en Helle allebei toe waren aan de volgende stap in hun relatie. "Door corona lag het werk van Helle als schoonheidsspecialist stil en was ze al veel bij mij. Het is dus een logische stap om ook officieel te gaan samenwonen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boer zoekt Vrouw deelt eerste beeld van de nieuwe boeren

Helle heeft een zoon en een dochter. "Helles dochter woont bij haar vader, de zoon van Helle woont hier. En dat gaat eigenlijk ook vanzelf. Er is natuurlijk heel veel veranderd, maar zo voelt het eigenlijk niet."

Helle voelt zich al helemaal thuis op het platteland. "We hebben een kippenren gebouwd, Helle heeft een groentetuin… We willen hier niet meer weg. We willen samen oud worden."

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Juridisch getrouwtrek om B&B boerin Steffi

De Noord-Hollandse Jaap was in 2018 te zien in het populaire datingprogramma. Met zijn openingszin 'you’ll never get a second chance voor a first impression' wist hij indruk te maken op Marilyn, Petra en Marian die bij hem kwamen logeren. Jaap koos er uiteindelijk voor om Marian mee te nemen op citytrip, maar al snel bleek dat het toch niet werkte tussen de twee.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Boerin Annemiek kon deelname Expeditie Robinson niet geheimhouden

Aanstaande zondag begint het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw, om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Hieronder zie je de eerste beelden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore