Entertainment

Lief: Freek Vonk deelt foto met nieuwe liefde

26 augustus 2021 08:22 Aangepast: 26 augustus 2021 17:44
Freek Vonk Beeld © ANP

Presentator en bioloog Freek Vonk (38) heeft een nieuwe liefde! Op social media deelt de dierenkenner zelf een foto van zijn nieuwe vriendin, Franka Vedder.

"Lang leve de liefde! Geniet ervan!"

Veel laat Freek nog niet weten over zijn nieuwe vlam, maar hij schrijft wel een hartje bij onderstaande foto. Hoelang de twee al samen zijn, is niet bekend. Op social media is te zien dat Franka haar eigen sieradenlijn ontwerpt en uitbrengt in Amsterdam. 

Veel volgers, waaronder ook enkele bekende Nederlanders, reageren enthousiast op de post. 'Lang leve de liefde! Geniet ervan!' laat Steven Kazàn weten. Verder reageren Bas Smit, Monique Westenberg en Edwin Smulders met hartjes op het kiekje. Ook Franka zelf reageert: ze laat vijf rode hartjes achter. Ook zijn ex Eva Jinek laat weten het 'zo leuk' voor hem te vinden, waarop Freek weer reageert met: 'Zo lief van jou!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Freek Vonk neemt bijzondere verrassing mee naar de studio!

Onlangs kwam Freek nog in het nieuws omdat hij zijn een eigen blad uitbracht over seks in het dierenrijk. De pittige glossy gaat over liefde, lust, poep- en plasseks en beestachtige orgies. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Freek Vonk hoeft niet zo nodig een nieuwe liefde

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore