Ga naar de inhoud
Entertainment

Maar liefst 7 koppels op zoek naar ware liefde in Married at First Sight

Carlo Boszhard voor Married At First Sight Beeld © Nander de Wijk

Carlo Boszhard (52) heeft in zijn column voor 'Televizier' alvast een tipje van de sluier opgelicht wat betreft het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight'. Volgens de presentator zijn er dit jaar veertien kandidaten, en dus zeven koppeltjes.

"Alles wordt door het nieuwe team uit de kast gehaald"

Carlo vertelt dat hij al de hele week op weg is naar (nu nog singles) met en gouden envelop. 'Oh, laat ze leuk zijn en niet te bewust van hoe ze op sociaal media bekritiseerd kunnen worden', schrijft hij.

Maar gelukkig reageren de meesten zoals hij hoopt. Zo staat er bij de een iets geks in de huiskamer, komt bij een ander een grappige buurvrouw langs en is er een hondje dat maar blijft rillen. 'Heerlijk, anders is televisie saai en dat is dodelijk', aldus Carlo.

Married
Lees ook:
Married at First Sight-deelnemer Rein is weer terug bij zijn ex

Want eerlijk is eerlijk: volgens Carlo is Married at First Sight zonder de wenkbrauwen van Chantal of het gekibbel tussen Mick en Daisy niks. Al zijn hij en de experts er ook zeer van bewust dat er een vonk moet overslaan. Carlo belooft dan ook: 'Alles wordt door het nieuwe team uit de kast gehaald'.

De laatste seizoenen zijn de matchmakers van Married at First Sight wellicht niet zo succesvol geweest, maar dat betekent niet dat er geen happy endings zijn. Neem Patty en Bram, die ooit meededen en nog steeds gelukkig zijn. In de video hieronder vertellen zij je over hun geheim.

Het schoolvoorbeeld van MAFS: Patty en Bram nog steeds gelukkig

01:51
MAFS-deelnemers
Lees ook:
MAFS-deelnemers openen veiling en verkopen bruidskleding