Entertainment

André Hazes: 'Had foto's met Sarah nooit zo snel mogen posten'

25 augustus 2021 13:53
André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © Instagram @andrehazes

André Hazes (27) is tegenover de Belgische pers openhartiger dan ooit over de leugens, zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25) en zijn relatie met Monique Westenberg (43). "Ik had rekening moeten houden met de gevoelens van Monique", geeft de zanger toe in de Vlaamse 'Dag Allemaal'.

"Ik behandel hen alle twee goed en zij zijn ook goed voor mij"

In het interview erkent André dat hij te onstuimig is geweest in het bejubelen van zijn nieuwe relatie, en dat hij hiermee Monique flink heeft gekwetst. Volgens de Hazes-telg had hij na hun breuk niet meteen zijn Instagram moeten volspammen met verliefde foto's van hem en Sarah. Hun eerste kiekje samen deelde de artiest al een kleine maand na de breuk met de moeder van zijn kind. "Dat was niet slim", geeft hij toe. "Ik had die foto's nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Smak: bandlid André Hazes gooit taart in zijn gezicht

Volgens Dré hebben zijn acties er echter niet voor gezorgd dat hij en zijn ex nu een slechte verstandhouding hebben - in tegenstelling tot wat er in de media rondgaat. Ook ontkent hij in het blad dat Monique hem zou hebben verboden de kleine André te zien. "Ik behandel hen alle twee goed en zij zijn ook goed voor mij", vertelt de 27-jarige. "We zijn echt lief voor elkaar (...) Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen. Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Rachel Hazes had moeite met leeftijdsverschil Dré en Monique

Onlangs bezegelden André en Sarah hun liefde voor elkaar met matchende tattoos, en daar blijft het volgens de 'Leef'-zanger voorlopig even bij. Tijdens het openhartige gesprek kaart hij namelijk aan dat hij en zijn nieuwe vlam helemaal nog niet bezig zijn met kinderen. "Ik ben dol op kinderen en heb geen angst bij de gedachte om nog een kind te krijgen. Integendeel. Maar eigenlijk wil ik daar nu niet over nadenken", geeft hij aan. "We zijn er dus niet mee bezig. Voorlopig staan er geen kindjes op de planning."

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de tortelduifjes over hoe verliefd ze wel niet zijn. Bekijk het hele interview hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes legt uit waarom zijn relatie met Sarah wél werkt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore