Ga naar de inhoud
Entertainment

Open relatie lijkt Katja Schuurman vreselijk: 'Zou dat niet kunnen'

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld © ANP

In het verleden hebben Katja Schuurman (46) en Freek van Noortwijk (32) het nog wel eens 'gezellig gehad met anderen erbij', maar die tijd heeft het stel achter zich gelaten. Ook de feestjes zelf zijn een stuk minder geworden, zo vertelt Katja in gesprek met 'Beau Monde'.

"Jij gaat vanavond naar Chantal toe? Veel plezier!"

Een open relatie, Katja moet er niet aan denken. "We hebben nooit een relatie gehad in de zin van: 'Jij gaat vanavond naar Chantal toe? Veel plezier!' Nee, dat lijkt me vrij verschrikkelijk en ik zou dat ook echt niet kunnen en willen." 

Katja en Freek hebben er op dit moment geen behoefte aan en zijn veel meer van het samen genieten. "Het voelt ineens gewoon anders. Misschien komt het door de kleine."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman praat minder vaak over seks: 'Heb nu een dochter van 11'

Waar het stel eerst nog allerlei feestjes afging, is ook dat een stuk minder geworden. "Ik hoop dat we niet meer zo vaak naar festivals en feestjes gaan als dat we gingen. We waren iets te fanatiek aan het feesten en dat gaat altijd ten koste van je rust, gezondheid en zelfs van je geluk." De tijd dat ze drie dagen achter elkaar doorgingen ligt nu achter hen.

Ook de knaldrang is weg. "Thuis zijn met de kinderen vind ik op dit moment veel leuker. Tuurlijk vind ik een feestje af en toe heerlijk, maar de juiste balans is essentieel."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman te zien in nieuwe Costa!-film

Waar Katja en Freek van hun huwelijksdag een compleet spektakel maakten op een terrein waar ook een festival gehouden wordt, doen ze het nu rustiger aan. Voor hun tweejarige huwelijksjubileum gingen ze twee dagen naar een spa. "Omdat je weer even samen bent geweest en rust hebt gehad, kom je weer totaal anders thuis."

Het hele interview met Katja lees je in de nieuwe Beau Monde.

GTST
Lees ook:
GTST elk jaar weer in gesprek over comeback Katja Schuurman

Waar Katja in het echte leven minder feest, springt ze voor de nieuwe film Costa!! juist middenin het feestgedruis.

Het gaat er heet aan toe tijdens castpresentatie nieuwe Costa!!-film

01:56