Entertainment

Kijkers De Slimste Mens balen van niveau deelnemers in finaleweek

23 augustus 2021 22:14 Aangepast: 23 augustus 2021 22:16
De Slimste Mens Beeld © Stijn Ghijsen

Kijkers van het NPO2-programma 'De Slimste Mens' reageren niet heel enthousiast op de aftrap van de finaleweek. Hoewel het nog maar vijf dagen is tot de grote finale, vonden kijkers het niveau van maandagavond maar 'middelmatig'.

"Nu toch echt nog wel even De Middelmatigste Mens"

In de aflevering van maandagavond waren actrice Renée Fokker, cabaretier Najib Amhali en VVD-kamerlid Zohair El Yassini te zien. Laatstgenoemde mocht maandag aanschuiven omdat hij als vijfde geplaatst stond in het klassement. Toch waren sommige kijkers niet onder de indruk van het niveau, zo is in reacties op Twitter te zien: 'Nu toch echt nog wel even De Middelmatigste Mens', 'Vreselijk vandaag' en 'Gelukkig is Rob Kemps nog even De Slimste Mens', wordt er zoal geschreven. Hieronder nog meer reacties.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Op déze dag is de finale van De Slimste Mens

Overigens is er dit seizoen wel vaker een hoop te doen om het programma. Zo verscheen theatermaker Rikkert van Huisstede in een jurk en kon hij rekenen op een boel (negatieve én positieve) reacties op social media. Verder uitten zowel Marc-Marie Huijbregts als Caroline van der Plas hun ongenoegen over het knippen van bepaalde passages tijdens de opnames en leek heel even Stefano Keizers weer terug te zijn, maar was het zijn look-a-like Joost Oomen.

Toch weet het programma vrijwel avond aan avond meer dan een miljoen kijkers te boeien en staat het steevast in de top vijf van de best bekeken televisieprogramma's. De finale van De Slimste Mens zie je vrijdagavond om 20.40 uur bij NPO2. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marc-Marie baalt van Slimste Mens: 'Delen van mij eruit geknipt'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore