Entertainment

Ron Boszhard presenteert afscheidsshows K3-ster Klaasje Meijer

23 augustus 2021 16:00 Aangepast: 23 augustus 2021 16:30
Beeld © ANP

Ron Boszhard (57) gaat de Nederlandse afscheidsshows van Klaasje bij K3 presenteren. De afscheidstournee van Klaasje Meijer (26) begint zaterdag 28 augustus in AFAS Live in Amsterdam en is in meerdere plaatsen in Nederland te zien.

"Het zal voor Klaasje emotioneel worden, maar we gaan er ook gewoon een feestje van maken"

Boszhard vindt het een eer dat de meidengroep hem gevraagd heeft om de shows te presenteren. "Door mijn kinderen heb ik K3 altijd gevolgd. In de diverse samenstellingen en de laatste jaren zeker met Klaasje, omdat mijn eigen dochter dol is op hun muziek", vertelt de presentator. Volgens de 57-jarige presentator wordt het afscheid van Klaasje niet alleen verdrietig. "Het zal voor Klaasje emotioneel worden, maar we gaan er ook gewoon een feestje van maken."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

K3-bedenker Gert Verhulst komt met eigen album

Na de première van de tour in Amsterdam zullen de afscheidsshows ook te zien zijn in Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Apeldoorn, Breda en Groningen. Afgelopen weken tourde Klaasje al met collega’s Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn door België om afscheid te nemen van de Vlaamse fans. In de komende weken neemt ze afscheid van het Nederlandse publiek. Voor de optredens kunnen fans brieven insturen met hun afscheidsboodschap.

Benieuwd hoe het er achter de schermen van de laatste clip met Klaasje aan toeging?

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Vriend probeerde Klaasje Meijer te overtuigen bij K3 te blijven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore