Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix geeft nieuwe beelden vrij van seizoen 3 Sex Education

Sex Education Beeld © Netflix

Nog een kleine maand en dan openen de deuren van Moordale zich voor een nieuw seizoen van 'Sex Education'. Na twee seizoenen heeft Otis (Asa Butterfield) inmiddels aardig wat kennis en ervaring opgedaan, maar dat betekent niet dat al zijn problemen zijn opgelost. Bereid je voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff. 

In Sex Education staat het leven van tienerjongen Otis centraal. Zijn moeder, gespeeld door Gillian Anderson, is sekstherapeute en hij treedt in haar voetsporen als hij, zelf seksueel onervaren, schoolgenoten van seksproblemen afhelpt.

In de derde reeks heeft Otis heeft regelmatig seks, zijn Eric en Adam officieel een setje en is Jean zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven...

Verwennerij:
Lees ook:
Verwennerij: Netflix deelt beelden derde seizoen Sex Education

In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr. Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. Indra Ove speelt de rol van Elsies pleegmoeder Anna. 

Sex/Life-ster
Lees ook:
Sex/Life-ster Adam Demos binnenkort in nóg een Netflix-productie te zien

Het derde seizoen van Sex Education is vanaf 17 september wereldwijd te zien op Netflix.