Entertainment

Familie Oerlemans geniet van laatste momenten in miljoenenvilla

23 augustus 2021 11:39 Aangepast: 23 augustus 2021 11:40
Familie Oerlemans Beeld © Instagram @danielleoerlemans

Een bitterzoet afscheid voor Reinout (50) en Daniëlle Oerlemans (48). Het gezin verkocht onlangs hun optrekje in het chique Bel-Air voor 70 miljoen dollar, en moet nu dan toch écht afscheid nemen van hun woning. Maar, 'memories made forever', schrijft Daniëlle als afscheid bij een foto op Instagram.

"Last Weeknd in our home"

Het is de 31-jarige Canadese muzikant Abel Makkonen Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, die zijn portemonnee (lees: chequeboekje) trok voor de villa in Los Angeles. 'Last Weeknd in our home', grapt de oud-wielrenster dan ook bij het familiekiekje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Reinout en Daniëlle Oerlemans verkopen megavilla aan superster

Volgens de Wall Street Journal legde The Weeknd 70 miljoen dollar neer, waardoor het gaat om één van de grootste huizendeals van het afgelopen jaar in Los Angeles. De krant schrijft ook dat de Oerlemansjes helemaal niet van plan waren het riante huis, dat ze in de afgelopen jaren flink hebben gerenoveerd, te verkopen. De makelaar van de zanger kende de woning echter en wist daardoor dat het precies was wat hij zocht. Na enige twijfel besloten Reinout en Daniëlle toch op het bod in te gaan.

Het Nederlandse stel kocht het huis in 2015 voor 'slechts' 18 miljoen euro. Dat is overigens zonder de verbouwing, die door Danielle hoogstpersoonlijk werd geleid. In een interview met Het Parool vertelde de oud-wielrenster eind vorig jaar dat ze daar vier jaar mee zoet is geweest. "Daar was ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat mee in de weer."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daniëlle Oerlemans bijna in realityserie The Real Housewives

Het paleis van ruim 3000 vierkante meter staat op een dubbel zo groot perceel in een van de duurste buurten van Los Angeles. Vanuit de infinity pool kijk je uit over de prestigieuze Bel Air Country Club, waar mannen hun hoeden 'te allen tijde met de rand naar voren' moeten dragen en vrouwen 'alleen op dinsdag' in korte broek welkom zijn.

Er zijn negen slaapkamers en dito badkamers. Verder beschikt het huis over alle noodzakelijke extra's om het tijdens een lockdown wel even uit te kunnen houden: binnenzwembad, tennisbaan, spa met sauna, bioscoop, sportschool en muziekstudio. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie en The Weeknd samen gespot tijdens diner

Hun vorige huis in Sunset Strip, hemelsbreed enkele kilometers naar het oosten, raakten ze juist aan de straatstenen niet kwijt. De oorspronkelijke vraagprijs van 20 miljoen euro werd niet gehaald, waarna ze de prijs met enkele miljoenen moesten verlagen. Twee jaar geleden verkochten ze ook al hun miljoenenvilla in Laren.

Waar de familie Oerlemans nu neerstrijkt, is niet bekend. Ze komen in ieder geval niet op straat te staan, want ze hebben nog een groot huis vlakbij het Vondelpark in Amsterdam, dat nu door Daniëlle op afstand wordt verbouwd. Daarnaast bezit het stel nog eens vijftig panden in de hoofdstad.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Oerlemans verwelkomt nieuw familielid

Het gezin verkaste naar Amerika toen Reinout zijn succesvolle bedrijf Eyeworks voor tig miljoen verkocht aan Warner Bros. In Amerika wilde hij zijn droom najagen, maar ook de rest van de familie lijkt er geen erg in te hebben. Vrouw Daniëlle vermaakt zich opperbest met sterren als Gwyneth Paltrow op het strand en ook hun kids lijken hun leven in Amerika ook al helemaal te hebben opgebouwd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore