Entertainment

Dennis Schouten, Sieneke en Yuki Kempees laatste deelnemers Expeditie Robinson

22 augustus 2021 19:01 Aangepast: 22 augustus 2021 19:03
Dennis Schouten, Sieneke en Yuki Kempees Beeld © Tom Cornelissen

Na een jaar weg te zijn geweest keert de ultieme survivalshow 'Expeditie Robinson' op 29 augustus terug. RTL Boulevard kan vandaag bekendmaken dat verslaggever Dennis Schouten (26), zangeres Sieneke (29) en Kris Kross Amsterdam-frontman Yuki Kempees (33) de groep compleet maken.

Het 21ste seizoen is opgenomen op een ongerepte plek in Kroatië waar de kandidaten een bikkelharde strijd met elkaar én de natuurelementen aangaan. Het decor is dan misschien anders, de spectaculaire proeven en zenuwslopende eilandraden blijven hetzelfde. 

Dennis Schouten Dennis Schouten
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

PowNed-reporter Dennis Schouten heeft medelijden met Famke Louise

Sieneke Sieneke
Yuki Kempees Yuki Kempees
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook deze vier BN'ers gaan de strijd aan in Expeditie Robinson

Afgelopen week doken er in het medialandschap al heel wat namen van BN'ers op. Daarom hebben we álle kandidaten nog even op een rijtje gezet: Yuki Kempees, Dennis Schouten, Sieneke, Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs zijn allemaal te zien in Expeditie Robinson.

Wie wint dit fysieke en mentale avontuur en mag zich Robinson 2021 noemen?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela de Jong had geen trek in deelname Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is op zondag om 20.00 uur én donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en trapt af op 29 augustus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore