Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex Denzel Slager laat zich uit over zwangerschap Famke Louise

Beeld © Instagram @aleksandraj_

Nog niet zo lang geleden was het de Belgische Aleksandra Jakobczyk (25) die de wereld betekende voor voormalig voetballer Denzel Slager (28). De vonk sloeg over tijdens het eerste seizoen van 'Love Island', dat ze wonnen. Dat haar ex inmiddels een relatie heeft met Famke Louise (22) én binnenkort vader wordt, daar vindt Aleksandra wel wat van. 

"Ik gun hun oprecht alle geluk"

De Love Island-winnares laat via Instagram Stories weten dat haar DM overstroomt met vragen van volgers die willen weten hoe het nu tussen haar en Denzel zit. "Het is niet aan mij om er iets van te vinden", laat Aleksandra zich voor de eerste, en tevens laatste keer uit. "Als het voor hen beiden goed voelt, waarom niet? Er is geen juiste manier of timing voor zulke beslissingen", vervolgt ze.

Volgens Aleks doet iedereen alles 'op zijn eigen manier' en heeft ze niet het recht om een oordeel te vellen. "Ik gun hun oprecht alle geluk en vind het heel jammer dat er mensen zijn die daarover oordelen en negatieve uitspraken over doen."

Famke
Lees ook:
Famke Louise beantwoordt persoonlijke vragen over zwangerschap

Famke maakte onlangs bekend voor het eerst moeder te worden. Het nieuws kwam een dag nadat ze haar relatie met Denzel wereldkundig had gemaakt. Hoewel hun relatie nog pril is, voelt het volgens de zangeres goed. "Ik ben een persoon die luistert naar m'n gevoel en dit zit goed. Dit is de man met wie ik dit wil. Ik had het met niemand anders gewild. "

Famke Louise en Denzel vertellen exclusief over zwangerschap

01:59
Famke
Lees ook:
Famke Louise deelt gegroeide babybump met haar volgers