Entertainment

Christina Curry door het stof na scheldpartij op televisie

21 augustus 2021 16:55 Aangepast: 21 augustus 2021 17:02
Christina Curry Beeld © ANP

Christina Curry (30) heeft haar excuses aangeboden voor de manier waarop ze tekeer ging in het televisieprogramma ‘De Alleskunner VIPS’. Christina laat in een reactie op Facebook weten dat ze spijt heeft van haar taalgebruik.

"Ik was zo gestrest en overprikkeld"

Christina struikelde in de laatste opdracht van het programma en moest daardoor het programma verlaten. Ze was hier zó gepikeerd over, dat ze flink begon te schelden. Op Twitter spraken veel mensen hun ongenoegen uit over de manier waarop Christina tekeer ging en de woorden die ze gebruikte. Zo schold ze meerdere keren met het woord kanker. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Christina Curry showt trots haar nieuwe liefde

Christina heeft nu onder een Facebookbericht van LINDA gereageerd op de ophef. Ze laat weten dat ze spijt heeft van haar gedrag. 'Sorry voor mijn grof taalgebruik', zo begint ze. 'Ik was zo gestrest en overprikkeld en ik wilde zo graag een keer niet falen. Ik ben heel hard voor mezelf en vind dat ik te vaak faal.' Volgens Christina kan ze door het syndroom van Asperger soms verkeerd reageren. 'Dat zorgt voor minder handige reacties soms, maar ik leun daar totaal niet op en wil absoluut beter doen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Christina Curry geeft zich vólledig bloot

'Mijn frustratie borrelde over, maar dat maakt het niet goed. Niemand is nu harder voor mijzelf dan ik. Maar ook ik als mens maak soms fouten. Ik ben helemaal geen verwend nest of gemeen persoon. Ik ben super zachtmoedig en sensitief, dus alle reacties raken mij zeker wel. In de toekomst zal ik beter op mijn woorden letten. Ik bied echt mijn oprechte excuses aan', zo eindigt ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Christina Curry doet boekje open over misbruikverleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore