Ga naar de inhoud
Entertainment

Britt Dekker 11e geworden op het NK Dressuur: 'Wát een ervaring'

Britt Dekker Beeld © ANP

Britt Dekker (29) kan haar geluk niet op. De presentatrice is 11e geworden op het NK Dressuur en dat is natuurlijk érg knap. Op haar Instagram-account schrijft ze dat ze apetrots is op haar paard.

"We hebben heel erg genoten!"

Britt plaatste een filmpje van zichzelf en haar paard George (dat ze twee jaar geleden van John de Mol kreeg in ruil voor een aantal programma's bij Talpa) op Instagram en schrijft daarbij dat ze door het dolle heen is. 'Apetrots op George. Het was geweldig om hier te mogen rijden. Wat een ervaring, we hebben heel erg genoten!!!! Hij was zooo lief, ben zo blij dat we dit samen hebben mogen meemaken, het NK!!!! Nu gaat mijn teamgenoot lekker op vakantie. Bestemming: de wei!'

Britt
Lees ook:
Britt Dekker gaat met droompaard George naar NK dressuur

Voor Britt zit er nog even geen vakantie in. Ze schrijft dat ze meteen verder gaat met het filmen van de film Silverstar en daarnaast is ze deze week ook begonnen met de opnames van een nieuw seizoen van Wie van de 3. Een druk bezig bijtje dus!

In de film Silverstar komen verschillende bekende gezichten voorbij. Zo heeft de dochter van Wendy van Dijk een rolletje weten te bemachtigen: 

Dochter Wendy en Erland speelt in paardenfilm van Britt Dekker

01:58
Ruinerwold-zoon
Lees ook:
Ruinerwold-zoon Israel werkt samen met Britt Dekker aan film