Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman 'ontzettend blij' met band tussen vriend en zoon

Beeld © ANP

Toen Birgit Schuurman (44) en haar ex-man Arne Toonen (46) uit elkaar gingen, was dat heel verdrietig voor hun als gezin. Toch is Birgit ontzettend blij met het feit dat haar zoontje Chico (12) en nieuwe liefde Sander (35) het zo goed met elkaar kunnen vinden. Op haar Instagram-account plaatst ze een lieve fotoserie van de twee.

"Zo ontzettend blij"

Birgit was vijftien jaar samen met filmregisseur Arne, met wie ze zoontje Chico kreeg. Inmiddels is ze alweer twee jaar gelukkig met personal trainer Sander en de twee zijn zelfs in verwachting van hun eerste kindje samen. Op haar Instagram-account staat Birgit stil bij de bijzondere band die Sander heeft met haar zoontje Chico.

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman showt gegroeide babybump op bikinifoto

'Deze twee… Toen ik een paar jaar geleden met Chico zijn papa uit elkaar ging was dat ontzettend verdrietig. Een gebroken gezin, en nu?' schrijft ze. 'Ik ben zo ontzettend blij dat mijn nieuwe lief Sander en Chic zo’n fijne band met elkaar hebben gekregen een paar jaar later. Zijn papa zal altijd zijn enige echte papa zijn, maar zo’n gezellige, lieve, zeker ook irritante, klierderige & zorgzame bonus-dad is een megawaardevolle aanvulling in Chico zijn leven.'

In de zomerspecial van LINDA. vertelde Birgit onlangs nog dat het co-ouderschap haar nog steeds zwaar valt. "Iedereen die het ouderschap moet delen, zal het herkennen. Je mist je kind als het er niet is. Punt. Iedereen draagt een rugzak met zich mee, die van mij is wat groter dan die van Sander. Dat is oké, we zijn geen zestien meer. Nu we in het tweede jaar van onze relatie zitten, voelt het lichter, veel lichter dan het eerste jaar."

Birgit zal het nog druk krijgen als haar kindje er straks is, want ze is een echte duizendpoot. Naast acteren zingt ze ook graag en dat doet ze niet onverdienstelijk:

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman is kritiek zat: '60 als kind 16 is, boeien!'

Birgit Schuurman - Amplify