Entertainment

Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson 2021 bekendgemaakt

20 augustus 2021 12:01 Aangepast: 20 augustus 2021 20:33
Beeld © Tom Cornelissen

De start van het gloednieuwe seizoen 'Expeditie Robinson' staat voor de deur en nog steeds is niet de volledige kandidatenlijst bekend. Hoog tijd om weer drie nieuwe deelnemers te onthullen.

Met vuurstenen aan de slag, je eigen eten verzorgen en verpieteren in het soms toch wel erg koude Kroatië: ga er maar aanstaan. Drie kandidaten die 'ja' hebben gezegd tegen het bijzondere avontuur zijn Dyantha Brooks, Jasper Demollin en Sandra Ysbrandy. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021

Dyantha Brooks

Ze presenteert programma's (Shownieuws) en maakt radio (FunX). Tussendoor vindt ze ook nog de tijd om naar Kroatië af te reizen voor Expeditie Robinson. Dyantha neemt het daar onder anderen op tegen de volgende twee kandidaten. 

Jasper Demollin

Jasper is bij het grote publiek bekend als acteur en muzikant. Mensen kennen hem ook wel van het programma Streetlab dat hij samen Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders maakt. 

Sandra Ysbrandy

Sandra is een aanwinst voor het programma en de kandidaten in het bijzonder. Als kok weet ze op tv de lekkerste gerechten te maken en die kwaliteiten kan ze op het eiland hopelijk ook inzetten. Het vergt alleen wat meer creativiteit. 

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Deelnemers nieuw seizoen Expeditie Robinson trotseren 'gruwelijke kou'

Dyantha, Jasper en Sandra nemen het op tegen Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Sterrin Smalbrugge, John de Bever, Sylvana IJsselmuide en René van Meurs. 

Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels lichten in de video hieronder alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus twee keer per week te zien op RTL 4: op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore