Ga naar de inhoud
Entertainment

'Opnames vierde seizoen Netflix-hit Virgin River van start'

Virgin River Beeld © Virgin River

Alles wijst erop dat fans van de romantische Netflix-serie 'Virgin River' niet lang op het vierde deel hoeven te wachten. Hoewel het derde seizoen pas een maandje te zien is bij de streamingdienst, zijn de voorbereidingen voor de nieuwe reeks al in volle gang.

Hoewel Netflix het vierde seizoen nog niet officieel heeft aangekondigd, hebben fans genoeg aan een foto van The Watershed Grill, de bar die in de show wordt gebruikt als de bar van Jack. Op Instagram lieten zij afgelopen week weten op 17 en 18 augustus gesloten te zijn vanwege filmopnames. Onder de post plaatste ze ook nog #virginriver. Tja, veel duidelijker kan het eigenlijk niet.

De post heeft echter niet lang online gestaan voordat er een nieuw bericht werd geplaatst met daarbij het bericht dat de bar dicht zou zijn vanwege 'onderhoud'. Yeah right...

'Dit
Lees ook:
'Dit geliefde personage keert terug in vierde seizoen van Virgin River'

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen.

Ken je de serie nog niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar Virgin River? Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

Waar
Lees ook:
Waar is Hope tijdens het derde seizoen van Virgin River?