Entertainment

Nielson bestookt met vieze filmpjes via Snapchat: 'Echt mee kappen'

19 augustus 2021 17:41
Nielson Beeld © ANP

Nielson (31) heeft zelf thuis een vrouw met 'beauty en brains', toch geniet hij regelmatig van wat extra vrouwelijke aandacht. Nou ja, 'geniet'... Volgens hem moeten die vrouwen vooral stoppen met het versturen van vieze foto's en filmpjes via Snapchat. "Daar moeten jullie echt mee kappen, dat is echt niet nice", laat de singer-songwriter zich uit in 'Release Reacties' van 538.

"Wie stuurt er nou een dickpick?"

Hoewel Nielson vertelt 'niet makkelijk te verleiden' te zijn, is de zanger natuurlijk niet van steen. "Ik kijk zeker wel bij optredens wie er allemaal staat", biecht hij op. "Natuurlijk vind ik aandacht leuk, en vind ik het leuk om een keer - als je net iets teveel hebt gedronken - een intiemer babbeltje met iemand te maken en een beetje te flirten. Dat is allemaal prima."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson aan de slag als interactieve tourgids: 'Vele mooie plekjes'

Maar vieze foto's op Snapchat, dat vindt 'ie niét prima. De 'IJskoud'-zanger krijgt regelmatig berichtjes van vrouwen die met zichzelf spelen en masturberen - iets waar ze van hem gisteren nog mee mogen stoppen: "Het is gewoon niet nice om naar te kijken. Ook speeltjes gebruiken… waarom stuur je dat naar mij? Ik ben niet geïnteresseerd."

Een dickpick vindt hij nóg erger. "Wie stuurt er nou een dickpick?" vraagt Nielson zich hardop af. "Eén: dan snap je echt niet dat het mannelijk lichaam op zichzelf niet echt heel sensueel is. En twee: heb je wel eens naar een piemel gekeken, bro? Dat is niet echt een unique selling point."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson terug na emotioneel jaar: 'Ik heb weer zin in plezier'

Nielson vertelt in de video ook geen schaamte te hebben. Iets wat hij eerder al duidelijk maakte toen hij in RTL Boulevard begon over zijn 'dampende seksleven'. Bekijk de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson heeft groot verlies te verwerken: 'Alle kleur is weg'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore