Entertainment

Laatste week B&B Vol Liefde: kan er nog wat opbloeien?

22 augustus 2021 12:00
B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Morgen begint de laatste uitzendweek van 'B&B Vol Liefde'. Met de kijkcijfers die het programma iedere maandag tot en met donderdag scoort, kunnen we rustig stellen dat het een regelrechte hit is. Maar belangrijker is natuurlijk de vraag of Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Vincent en Roxanne de liefde hebben gevonden, ja of nee. We zetten de huidige stand van zaken voor je op een rijtje.

Jacob in Portugal

Laten we beginnen bij de bed and breakfast waar alles al klaar als een klontje is: die van Jacob in Portugal. Als enige ontving hij zijn vier gasten tegelijkertijd, vanwege de coronamaatregelen in Portugal. Al snel bleek dat Jacob niet 'opgewassen' was tegen de aanwezigheid van vier vrouwen tegelijkertijd. 

Het mondde dan ook uit in een situatie die allesbehalve gezellig was, waarin de vier dames uiteindelijk uitspraken geen toekomst te zien met Jacob. Ze noemden hem zelfs een 'groot kind'. Gelukkig voor de bed and breakfast-eigenaar voelde hij op zijn beurt ook geen match met Anita, Jenny, Segrun of Monica.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jacob probeert rust terug te brengen na confrontatie B&B Vol Liefde

Debbie in Italië

De 32-jarige Debbie legt haar hart en ziel in Casa Santangelo, dat ze runt in Salerno. De eerste bezoeker Melvin was geïnteresseerd in haar, maar zij niet in hem. Met Jelmer kwam ze tot de gezamenlijke conclusie dat het niets werd. 

De 28-jarige Pascal en veertigplusser Chris zijn nu nog aan de Amalfi-kust om het hart van Debbie te veroveren, maar dat gaat tot nog toe niet van een leien dakje. Sterker nog: Debbie noemde de twee mannen in de aflevering van donderdag zelfs kinderachtig. "Ik vraag me af of ze hier voor mij zijn, of voor een gratis vakantie." Maar wellicht bloeit er in de laatste uitzendweek toch iets magisch op.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Debbie ergert zich aan 'kinderachtige' Chris en Pascal in B&B Vol Liefde

Caroline in Oostenrijk

In het Oostenrijkse Klein Badkirchen volgen we de vrolijke Caroline in haar zoektocht naar de liefde. Haar eerste gast Nico leek stapelverliefd op haar, maar die klik was niet wederzijds. Mark besloot wat later zelf weg te gaan.

Dan is er nog Eric, die er inmiddels al lange tijd is, tot wie Caroline zich wel degelijk fysiek aangetrokken voelt. Alleen vallen zijn grapjes niet altijd even goed bij haar. Kan de laatste man, Jeroen, daardoor nog twijfel zaaien in Carolines hoofd?

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Is dit het bewijs dat Caroline uit B&B Vol Liefde voor Eric kiest?

Bert in Frankrijk

Als enige van alle zes de kandidaten heeft Bert niet vier, maar vijf gasten over de vloer gekregen. Met Ysolde en Annemarie voelde hij heel duidelijk geen klik. De twee dames waren dan ook in een poep en een scheet weer vertrokken naar Nederland. 

Lange tijd leek hij met Romana wél een romantische connectie op te kunnen bouwen, tot zíj́ besloot weg te gaan. Vervolgens vertrok ook de goedlachse Gwen, met al haar t-shirts met teksten (op één na), omdat haar dochter in het ziekenhuis lag. Als bonus kwam de vijfde vrouw, Froukje. Aanvankelijk leek ze onder de indruk van Bert, zeker na een gezellig dinertje. Maar in de meest recente uitzending zien we dat Bert haar bijna aan het huilen maakt nadat ze ongevraagd de droger aan heeft gezet. De tijd zal leren of het écht een match is tussen hem en haar.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bert uit B&B Vol Liefde heeft het moeilijk

Roxanne in Nederland

De goedlachse Roxanne zit al wéken met de eerste twee mannen op haar terrein in Roosendaal, waar ze haar eigen bed and breakfast runt. Met Mitch en Theun (ja, met een h ertussen) heeft ze het ontzettend gezellig. Het drietal heeft de grootste gein met elkaar. 

Later kwamen Jeffrey en Christian, die Roxanne overigens zélf had uitgekozen. Het bleek dat haar beste vriendin een betere inschatting heeft gemaakt qua type man, want met Jeffrey en Christian was de liefde ver te zoeken. In de laatste week moet Roxanne erachter komen voor wie ze meer romantische gevoelens heeft: Mitch, of tóch Theun.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Roxanne​​​​​​​ haalt íets teveel uit de kast in B&B Vol Liefde

Vincent in Italië

Al vanaf het begin af aan is Vincent in het gezelschap van Monique, die hij inmiddels al een tijdje 'Mo' noemt. Kort daarna kwam Jenny, die na één nacht slapen haar biezen pakte. De vrolijke Marcella stuurde Vincent zelf weg vlak nadat de vierde dame, Sophie, was gearriveerd. 

Vincent heeft aangegeven overweldigd te zijn door alles wat er op hem af komt, terwijl hij ook nog zijn bed and breakfast klaar probeert te maken voor de opening. Kan hij uiteindelijk een diepere connectie maken met Monique, die hij als zijn maatje beschouwt? Of is de wereldse Sophie toch meer iemand voor hem?

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Radicale beslissing B&B-baas Vincent brengt iedereen van slag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore