Ga naar de inhoud
Entertainment

Martien Meiland verklaart floppen spelshow met Britt Dekker

Martien Meiland Beeld © ANP

Realityster Martien Meiland (59) lijkt helaas niet álles in goud te veranderen met zijn warme persoonlijkheid en extravagante uitstraling. Zo was zijn programma 'First & Last', dat hij samen met Britt Dekker (29) presenteerde, niet bepaald een succes. In 'Televizier' blikt hij nu terug op die periode.

"Waarschijnlijk omdat het spel te veel van hetzelfde was"

Zo vertelt Martien openhartig over het afgelopen televisiejaar: "In dezelfde week als het Gouden Televizier-Ring Gala, begon Wie van de 3, waar ik heel trots op ben. Alles klopt aan die formule en er kijken telkens meer dan een miljoen mensen. First & Last is een ander verhaal. Het was geweldig om samen met Britt op zo’n groot podium te staan, maar eerlijk is eerlijk: er keken wel minder mensen naar. Waarschijnlijk omdat het spel te veel van hetzelfde was.”

De voormalig kasteelheer heeft er gelukkig wel een hoop van geleerd: "Dat ik tot mijn eigen verbazing best goed met een autocue kan omgaan! Ik wilde daar lange tijd niet aan omdat ik liever spontaan als mezelf dingen vertel, maar in dat programma kon het niet anders. Zo’n autocue went ook heel snel, hoor."

Martien
Lees ook:
Martien Meiland ontkracht geruchten over bonje met de buren

Het zijn overigens spannende tijden voor Martien en zijn gezin. Dochter Maxime is namelijk hoogzwanger van haar tweede kindje en bevalt over enkele weken. RTL Boulevard sprak onlangs nog met de realityster en ze vertelde openhartig over haar tweede zwangerschap. Hieronder kun je het gesprek nog eens terugzien. 

Catastrophe:
Lees ook:
Catastrophe: billen Maxime Meiland in 'vuur en vlam' na wc-bezoek

Maxime Meiland heeft zwangerschapskwaaltjes: 'Veel zwaarder dan eerste keer'

01:36