Entertainment

Famke Louise beantwoordt persoonlijke vragen over zwangerschap

19 augustus 2021 13:00 Aangepast: 19 augustus 2021 13:24
Famke Louise en Denzel Slager

Zangeres Famke Louise (22) maakte vorige week bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Op social media geeft de artiest nu antwoord op persoonlijke vragen van volgers over het aanstaande moederschap.

"Het eerste trimester was echt een grote hel. Kotsen, misselijk, moodswings, noem maar op"

Dat doet de zangeres door middel van een 'Q&A' op haar eigen social media. Zo vraagt een volger hoe Famke het eerste trimester heeft ervaren. 'Ik ben gelukkig al een tijdje in het tweede! De eerste was echt een grote hel. Kotsen, misselijk, mood swings, noem maar op. Eén en al drama.' 

Verder wil een andere fan graag weten of haar zwangerschap gepland was, en dat beaamt de zangeres vervolgens. 'Jazeker! Het voelde heel goed allemaal. Wij hebben het er veel over gehad en al heel gauw gebeurde het! All glory to God', laat toekomstig vader Denzel Slager weten op zijn Instagram op een soortgelijke vraag. Overigens ervoer de zangeres geen moeilijkheden bij het zwanger worden: 'Volgens mij heeft meneertje Slager een toverstaf in z'n broek', schrijft ze op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise bedankt fans voor felicitaties met zwangerschap

Famke weet nog niet zeker of ze haar kindje later zal delen op foto's met haar duizenden volgers. 'Daar zijn wij nog over aan het nadenken. Mensen moeten eerst leren om respect te hebben voordat wij iets durven te publiceren. Zolang dat niet het geval is, zullen wij ons kind niet laten zien.' 

Tot slot laat Famke weten dat Denzel een ware carrièreswitch heeft ondergaan: hij is namelijk geen actieve voetballer meer, maar 'succesvol zakenman', aldus de zangeres. 

RTL Boulevard sprak de twee tortelduifjes onlangs nog uitgebreid over de zwangerschap. Het gesprek zie je in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Liefdesbaby op komst: Famke Louise in verwachting

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore