Entertainment

Voormalig MAFS-deelnemer verwacht eerste kindje

18 augustus 2021 13:43 Aangepast: 18 augustus 2021 14:49
Carlo Boszhard Beeld © Nander de Wijk

Goed nieuws voor niemand minder dan Nick uit het populaire trouwprogramma 'Married at First Sight'! Hij wordt binnenkort voor het eerst vader: zijn vriendin Lyan is namelijk in verwachting. Dat meldt de website 'Lovereality'.

"Iedereen mag het nu weten"

Helaas heeft Nick inmiddels een afgeschermd profiel op Instagram, maar toch heeft de website het nieuws op zijn social media ontdekt: 'Iedereen mag het nu weten in maart gaan wij papa en mama heten!' schrijft Nick bij deze foto. 

Daarop is te zien hoe Nick en Lyan allebei op een motor zitten en in het midden een lijst vasthouden met daarin drie verschillende echo's van hun toekomstige kindje. Of het een jongen of een meisje wordt, is nog onbekend.

Nick werd in 2019 bekend toen hij deelnam aan Married at First Sight. Hij trouwde toen met Maxime en de twee gingen op een romantische huwelijksreis naar Curaçao. Toch besloten de twee van elkaar te scheiden, maar dat was - nu blijkt maar weer - misschien ook wel de beste keuze.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lichtpuntje voor zieke Sylvia uit MAFS: 'Ontlading voor mij'

Regelmatig verschijnen deelnemers van het RTL 4-programma in het nieuws. Zo schreven we vorige week nog over Sylvia, Rein, Monique en Bert die samen een veiling zijn gestart. Ze verkopen namelijk hun bruidskleding voor het goede doel. Wat zoal geveild wordt, is via deze link te zien. De veiling sluit 31 augustus en de hoogste bieder wordt gevraagd het bedrag voor 3 september over te maken.

Op 5 september organiseren de realitysterren het evenement 'Dresses4Air', waarbij de kopers hun gekochte item op kunnen halen. De opbrengsten komen onder andere ten goede aan het Longfonds en het Nederlands Astmacentrum Davos. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal uit MAFS verfde haren donker na haatreacties: 'Heb mezelf laten vervagen'

Alle getrouwde koppels uit het afgelopen seizoen van Married At First Sight zijn inmiddels gescheiden en dus is er werk aan de winkel voor Carlo Boszhard en zijn team voor het nieuwe seizoen. Je hoort er in de video hieronder alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore