Entertainment

André Hazes legt uit waarom zijn relatie met Sarah wél werkt

16 augustus 2021 16:54
Beeld © ANP

Eind vorig jaar vroeg André Hazes (27) zijn toenmalige vriendin Monique Westenberg (43) op romantische wijze ten huwelijk. Niet veel later strandde hun relatie en maakte de zanger bekend verliefd te zijn op Sarah van Soelen (25). Waarom werkt de relatie tussen die twee wél? Dat vertelt André aan 'Het Laatste Nieuws'.

"Sarah en ik, dat is écht geluk"

"Sarah en ik, dat is écht geluk. Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben. Zij begrijpt wat ik doe en als ik al eens later thuiskom of zo, kunnen we daar ’s ochtends over praten in plaats van er ruzie om te maken", vertelt André in het interview met Het Laatste Nieuws. Eerder vertelde André al dat het late thuiskomen in zijn relatie met Monique een heikele kwestie was.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Droom André en Sarah komt uit: krijgen sleutels nieuwe huis

Over de breuk met Monique zei André destijds dat hij er binnen hun relatie alles aan had gedaan om 'aan de verwachtingen van Monique' te kunnen voldoen. Volgens de zanger probeerde hij iemand te zijn die hij niet is. "En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is."

Inmiddels wonen André en Sarah al samen. En wat ook nog eens zo is, is dat schoonmoeder Rachel hartstikke dik is met haar nieuwe schoondochter, in tegenstelling tot met Monique. RTL Boulevard sprak Rachel over de warme band die ze heeft met haar zoon en zijn vriendin.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Smak: bandlid André Hazes gooit taart in zijn gezicht

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore