Entertainment

Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor en Pete Davidson uit elkaar

16 augustus 2021 14:48 Aangepast: 16 augustus 2021 16:51
Beeld © Getty Images

Ze leken zó verliefd samen, maar toch lijkt het erop dat het sprookje tussen Phoebe Dynevor (26) en Pete Davidson (27) voorbij is. Verschillende vrienden van de twee acteurs hebben namelijk bevestigd dat ze uit elkaar zijn.

"De afstand maakte het gewoon te moeilijk"

Phoebe, die vooral bekend is van haar rol als Daphne in Bridgerton, en Pete, een stand-upcomedian van Saturday Night Live, hadden al een paar maanden een relatie met elkaar en werden verschillende keren in het openbaar met elkaar gespot. Hun drukke schema’s zouden er echter voor hebben gezorgd dat de relatie uiteindelijk tot een einde is gekomen. "In het begin zagen Phoebe en Pete hun relatie volledig zitten, maar naarmate de tijd vorderde hadden ze door dat het moeilijk zou worden om hun romance te doen slagen", zo vertelt een anonieme bron in de Britse krant The Sun.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Met déze personen hebben de Bridgerton-acteurs een relatie

Phoebe heeft het momenteel erg druk met de opnames van het nieuwe seizoen van Bridgerton die zich voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk afspelen, terwijl Pete juist druk bezig is met Saturday Night Live in de Verenigde Staten. Hierdoor zouden de twee elkaar al niet meer hebben gezien sinds juli. De coronamaatregelen maakten het er allemaal niet makkelijker op om elkaar te kunnen zien. "De afstand maakte het gewoon te moeilijk", zo concludeert de anonieme bron.

Regé-Jean Page, de tegenspeler van Phoebe in het eerste seizoen van Bridgerton, vertelt in dit interview meer over het succes van de Netflix-serie én zijn angst voor de roddelpers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pete Davidson kruipt voor biopic in de huid van Joey Ramone

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore