Entertainment

'Mr. Bean' gespot tijdens draaidag nieuwe serie met andere look

16 augustus 2021 12:21 Aangepast: 16 augustus 2021 12:45
Rowan Atkinson Beeld © Getty Images

Wie kent hem niet: de legendarische Mr. Bean, die jarenlang gespeeld werd door de Britse acteur Rowan Atkinson (66). De wereldberoemde acteur werd afgelopen week gespot tijdens de opnames voor een nieuwe Netflix-serie en hij ziet er behoorlijk anders uit.

Rowan heeft voor de serie zijn haar namelijk behoorlijk laten groeien, zoals op de foto hieronder te zien is. De acteur speelt niet alleen in de serie, maar heeft hem ook zelf bedacht. In Man VS Bee is te zien hoe de acteur in een andere rol op een villa past, terwijl hij 'bezoek' krijgt van een... bij! Dit voorval leidt vervolgens tot een heleboel ongemakkelijke, maar vooral hilarische momenten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Mr. Bean' is Commandeur Britse Rijk

Rowan Atkinson Rowan Atkinson

De serie Man VS Bee bestaat uit tien afleveringen en is een van de zeven Britse shows die Netflix vorig jaar heeft besteld voor maar liefst 1,18 miljard euro. Ook Sam Mendes gaat als onderdeel van de deal aan de slag voor de streamingservice. De 1917-regisseur maakt de zesdelige serie The Red Zone, die een nog niet al te duidelijke omschrijving heeft: een comedy over voetbal, die ook niet over voetbal gaat.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Mr. Bean viert 25-jarig bestaan bij paleis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore