Ga naar de inhoud
Entertainment

Boer zoekt Vrouw deelt eerste beeld van de nieuwe boeren

Boer zoekt Vrouw Beeld © Linelle Deunk

Goed nieuws voor alle fans van het populaire NPO-programma 'Boer zoekt Vrouw'! Het eerst beeld waarop de nieuwe boeren te zien zijn, is deze maandagmorgen gedeeld. En daarop wordt duidelijk dat er sowieso weer een vrouw meedoet aan het nieuwe seizoen.

"Ze gaan een enorm kwetsbaar avontuur aan, geven zich bloot, laten zien wie ze zijn"

'Hier zijn ze dan: de boeren van het nieuwe seizoen! Zondag 29 augustus draaien ze om', is te lezen bij onderstaande foto. In het midden is presentatrice van het eerste uur, Yvon Jaspers, te zien. Omroep KRO-NCRV laat weten dat er voor het aanstaande twaalfde seizoen 466 aanmeldingen waren.

'Ook al maken we al zeventien jaar Boer zoekt Vrouw, steeds als ik voor de eerste keer de boeren ontmoet, is het superspannend. Ze gaan een enorm kwetsbaar avontuur aan, geven zich bloot, laten zien wie ze zijn. Waar ze goed in zijn, maar ook hun angsten en de dingen waar ze minder trots op zijn komen aan bod', laat Yvon weten in een persbericht. 

Boer
Lees ook:
Boer zoekt Vrouw flikt het weer, nieuw koppeltje opgestaan

Ze vervolgt: 'Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er in de komende maanden gaat gebeuren. Wie gaan er schrijven? Wat doet dat met hen? Gaat het ze lukken om de ware te vinden? Ik weet in ieder geval dat hun leven totaal zal veranderen. En dat ze niet kunnen wachten op dat tasje met brieven straks. Ik verheug me er nu al op!' 

Nadat de boeren zich eind augustus aan het grote publiek bekend hebben gemaakt, hebben geïnteresseerden tot zondag 12 september de tijd om een brief aan hun potentiële toekomstige lover te sturen. Vanaf 2022 kan Nederland dan weer smullen van nieuwe, opbloeiende liefdesverhalen vanaf het platteland.

De bekendmaking van de boeren is zondag 29 augustus om 20.30 uur te zien op NPO1.

Onlangs sprak RTL Boulevard nog met boerin Steffi, bekend van het populaire datingprogramma. Ze werd in een klap bekend tijdens haar seizoen in 2018. De boerin wil graag een volgende stap in haar carrière maken en een eigen B&B laten bouwen, maar haar buren werken helaas niet helemaal mee. Wat er precies aan de hand is, zie je in onderstaande video. 

Dochter
Lees ook:
Dochter voor boer Jos en zijn Amy uit Boer zoekt Vrouw

Juridisch getrouwtrek om B&B boerin Steffi

01:57