Entertainment

Evert ten Napel nieuwe sportcommentator NPO Radio 5

16 augustus 2021 09:39 Aangepast: 16 augustus 2021 09:53
Evert ten Napel Beeld © ANP

Evert ten Napel (77) heeft ruim een week na zijn afscheid als sportcommentator toch weer een nieuwe klus. Hij gaat elke maandag het sportweekend bespreken in het Omroep MAX-programma 'Goeiedag Haandrikman!' op NPO Radio 5, zo vertelde hij maandagochtend in de radioshow van Bert Haandrikman (49).

"Zijn bevlogen manier van sportbeleving, zijn passie en zijn ongebreidelde sportkennis zorgen ervoor dat ik buitengewoon trots ben om hem als vaste sportvriend in mijn programma te mogen begroeten."

Bert vindt het leuk dat Evert bij zijn programma aan de slag gaat. "Ik ben met het commentaar van Evert opgegroeid. Zijn bevlogen manier van sportbeleving, zijn passie en zijn ongebreidelde sportkennis zorgen ervoor dat ik buitengewoon trots ben om hem als vaste sportvriend in mijn programma te mogen begroeten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Commentator Evert ten Napel zwaait na 45 jaar af: 'Was een feest'

De 77-jarige besloot te stoppen als commentator omdat hij het na 45 jaar wel mooi vond geweest. Hij zwaaide op 7 augustus af tijdens de wedstrijd tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal op ESPN, waar hij de laatste jaren werkte. Tot 2012 versloeg hij wedstrijden voor de NOS.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore