Ga naar de inhoud
Entertainment

Simon Cowell zet zinnen op nieuw tv-programma à la Top Gear

Simon Cowell Beeld © Getty Images

Het feit dat er een einde komt aan 'The X Factor' betekent niet dat Simon Cowell afscheid neemt van de televisiewereld. Integendeel zelfs. De 61-jarige is bezig met de ontwikkeling van een nieuw programma dat de concurrentie moet aangaan met de populaire BBC-show 'Top Gear'. Dit meldt 'The Sun'.

"Eigenlijk praat hij over niets liever dan auto's, dus een dergelijk programma is hem op het lijf geschreven"

Simon Cowell zegt de afgelopen jaren meerdere malen benaderd te zijn door verschillende partijen om een dergelijk project op te zetten en zegt ook al meerdere autospecialisten en coureurs aan zijn zijde te hebben, die graag willen optreden in het programma.

"Simon is een enorme autoliefhebber en een show over auto's is altijd een droom van hem geweest. Eigenlijk praat hij over niets liever dan auto's, dus een dergelijk programma is hem op het lijf geschreven", aldus een bron.

Simon
Lees ook:
Simon Cowell 'dankbaar' voor gebroken rug: 'Anders corona gehad'

Of hij zelf ook te zien zal zijn in de show is nog niet bekend, maar mocht het doorgaan dan is Simon in elk geval van de partij als producent. De mediapersoonlijkheid bezit onder meer een Lamborghini Gallardo Spyder, een Eagle Speedster, een Bugatti Veyron een Rolls-Royce Silver Cloud.

Stopt
Lees ook:
Stopt Simon Cowell met X Factor na 17 jaar?