Entertainment

Johnny Depp geboycot door Hollywood: 'Ik vecht door'

16 augustus 2021 04:01 Aangepast: 16 augustus 2021 07:50
Johnny Depp Beeld © Getty Images

Johnny Depp (58) heeft in een interview met 'The Sunday Times' laten weten dat hij merkt dat er in Hollywood afstand van hem wordt genomen na zijn geruchtmakende scheiding van Amber Heard (35), en de even zoveel besproken rechtszaak die daarop volgde. De acteur deed promotionele interviews voor zijn nieuwe film 'Minamata', maar dat onderwerp raakte eigenlijk ondergeschikt tijdens het gesprek.

"Ik kijk alleen maar vooruit en zal ervoor zorgen dat de waarheid aan het licht komt"

De film wordt uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk, maar nog niet in Australië en de Verenigde Staten - wat ook een grote afzetmarkt is voor de filmindustrie. Het project is daarbij geruime tijd 'op de plank gelegd' omdat de filmmaatschappij zich niet wilde wagen aan een film met Johnny Depp.

Dat is volgens de acteur mede te wijten aan filmdistributeur MGM, die meent dat zijn juridische beslommeringen de film geen goed doen. "De boycot van Hollywood...tja. Een man, een acteur die zich al jarenlang in een onplezierige situatie bevindt. Ik kijk alleen maar vooruit en zal ervoor zorgen dat de waarheid aan het licht komt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp wordt gesteund met oeuvreprijs

Johnny en Amber lagen jaren overhoop nadat hun tumultueuze huwelijk tot een einde kwam. Amber beweerde dat haar ex haar meerdere malen heeft mishandeld, wat hem deed besluiten de Britse krant The Sun aan te klagen omdat ze hem een 'wife beater' noemden. Tot twee keer toe verloor de acteur deze zaak in het Verenigd Koninkrijk omdat de rechter meende dat dit waar was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber Heard 'zeker niet verbaasd' met uitspraak zaak Johnny Depp

De Pirates of the Caribbean-ster heeft nu een zaak tegen zijn ex aangespannen in de Verenigde Staten om alsnog zijn gelijk te halen. Op haar beurt heeft Amber ook een zaak tegen hem aangespannen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore