Ga naar de inhoud
Entertainment

Travis Barker overwint angst en vliegt weer 13 jaar na dodelijk vliegtuigongeluk

Travis Barker en Kourtney Kardashian Beeld © Getty Images

Travis Barker (45) durfde het aan om voor het eerst in 13 jaar weer te reizen per vliegtuig. Samen met zijn vriendin Kourtney Kardashian (42), haar moeder Kris Jenner (65) en diens geliefde Corey Gamble (40) stapte hij aan boord van het privévliegtuig van Kylie Jenner (24), om naar Cabo San Lucas in Mexico te vliegen.

"Het is een nieuw stapje naar bevrijding voor hem"

Travis gaf eind juni al aan te overwegen weer te gaan vliegen nadat hij 13 jaar geleden in een privévliegtuig zat dat neerstortte. Vier inzittenden overleefden de crash niet en alleen Travis en zijn goede vriend DJ AM wisten aan de dood te ontkomen. Een jaar later overleed DJ AM aan een overdosis drugs, omdat de nasleep van het ongeluk hem teveel werd. De drummer nam zichzelf toen voor nooit meer te gaan vliegen, nadat hij zelf ook maanden in het ziekenhuis lag met derdegraads brandwonden.

Fans
Lees ook:
Fans Kourtney Kardashian prijzen haar na foto met cellulite

Travis kwam een uur te laat aan voor vertrek, waarschijnlijk vanwege zijn angst. Toch heeft hij die weten te overwinnen door uiteindelijk toch in te stappen. Zijn vriendin Kourtney zou hem op alle mogelijke manieren hebben gesteund, wat kennelijk heeft gewerkt.

Blink-182
Lees ook:
Blink-182 gitarist Mark Hoppus positief na diagnose

"Hij wilde dit al heel lang doen, maar kon zich niet over zijn angst heen zetten, wat volledig te begrijpen is als je zoiets afschuwelijks hebt meegemaakt. Niemand had het hem kwalijk genomen als hij nooit meer in een vliegtuig was gestapt. Kourtney is enorm begripvol en dwingt hem tot niks, dus dit is echt zijn eigen beslissing geweest. Travis' vrienden zijn heel blij voor hem dat hij deze horde heeft genomen, het is een nieuw stapje naar bevrijding voor hem", aldus een bron.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian heeft liefde voor Travis Barker vereeuwigd